Mika

Huom lisätiedot. Koordinoikaa itse maksu.

Markku, profiilikuva
Markku

Eli jaetaanko tuo 40,50 pelaajien määrällä? Ja sit yksi maksaa ja muut yleensä 8-10 oman osansa?

Pertti ilmoittautui in

Vähän mennään niinkö vanhaan Forever aikaan. Kolehtia kerräiltiin joo. Nomut joo

Pertti

Pelimiehet. Pidetäänkö oma hieno seura. Vai mitä Korona Vammaa tää kaikki nytten. Tulkaa pelaamaan. Mulle iso apu ollu tästä masikseen. Kuin myöskin punttarista. Nyt jengi herätys. Ylös ja muureille. Meillä on joka päivä valloitettavana. Joka päivä iskettävä vihollista vastaan. Tulkaa. Omat ystävät.

Pertti

Kun joutuu vainon kohteeksi. Sivistysvaltiossa. Suomessa. Saamelaisena. Tai yleensäkki ihmisenä rajuna miehenä, niin... haha. Haluaisi maksattaa kunniottaman kohtelun. Wakisashin sivalluksella. haha. Mutkö emme elä enää Jipan guo maailmassa. haha. Pirullieset äpärä ämmät saa syytellä ketä vain ja sillai päättää asioista... haha. Voimia jokaiselle Ystävälle. Vihollisille muerte. haha.

Kirkas Valo ohjaa.

Pertti

Kamu siis on aivan paksun vattansa hiljaa taapertava täysin kalja alkkari munuaissairas... Tod kova sulis mies oli silloin joskus. Te kaikki tuntee ja on hävinny hälle. Näin aika meitä kuljettaa. Jokaisen meistä olisi siis alkaa katsoa omaa itteään ja sitä kaikkea. Alles gutes. egal egal egal.

Pertti

Toivon, että jengi alkais pelaan niillä vuoroilla, mitä on tarjolla. Toivon tod, että Jengillä ois järkee olla joustava ja iloinen poppoo. Mennään minne vaan, ja kukaan ei voi meitä saalistaa... haha. Meissä on kummiskin sitä jotakin. ehkä... hmmm ... vai onko...

Mika

Tuon sunnuntain vuorolle youhen palloja, 25e tuubi, maksu käteisellä tasarahalla tai mobilepay. Ilmoitathan ajoissa monta haluat, menee nopeimmille.

I will bring shuttles on sunday, 25euros.

Tommi

2 tuubia

Teemu

Jatkuvatko lauantaivuorot vielä 17.9. ja --> ?