JuhaMikko, profiilikuva
JuhaMikko

Nyt otti mulla ohraleipä, sain influpiiki ja se meni hermoon. En pysty tällä kädellä pelaamaan. En peruis muuten pois mutta koska pelaajia alle 8 ja vain yks kenttä ni täähän vain parantaa illan peliaikaa per nuppi.
Mä en näytä tänä vuonna enempää mukaan ehtivän, nähdään siis tammikuussa. Hyvää joulunalusaikaa kaikille!

Markku, profiilikuva
Markku

Tsemppiä! Piikit aina ”ei pelikäteen”, jatkossa ainakin. Joulunaikaa!

Ari, profiilikuva
Ari

Moro Hansulaiset,

Meillä on jäänyt viime aikoina paljon vuoroja (kenttiä) käyttämättä. Uskoakseni suurin syy tähän on, että osa pelaajista kokee, ettei Hansun vuoroilla ole saanut tasaisia pelejä aka. harrastesarjalaiset ja B/C pelaajat pelaavat samoilla kentillä ilman sen suurempaa järjestystä. Tämä on osittain johtanut siihen, että pelaajat ovat siirtyneet muihin seuroihin tai varaavat itse pelivuoroja.

Olen keskustellut Mikan kanssa mahdollisuudesta jakaa pelivuorot siten, että Nimenhuutoon tulee varattavaksi perjantaille ja sunnuntaille 2 kenttää B/C ja 2 kenttää harrastesarjalaisille erillisinä tapahtumina ja keskiviikkoisin kentät jaettaisiin tasan. Olisi hienoa, jos tulevaisuudessa voisi olla varattuna kenttä joskus myös sekurille, tätäkään toimintaa ei ole näkynyt paljoa viime aikoina.

Olen itse tulossa pelaamaan sunnuntaina. Toivottavasti saadaan kentät täyteen. Muistakaa laittaa ilmoittautuminen Nimenhuutoon.

Hyviä pelejä syksyyn!

T. Ari Särkkä

Tommi

Kelpo idea, jos sillä saadaan aktiivisuus kasvuun. Tosin se vaatii riittävän osallistujamäärän edes jompaan kumpaan porukkaan. Paljon ennen koronaa harrastajia oli riittävästi ja homma toimi ihan itsestään. Kilpapelaajat saivat rauhassa pelata keskenään (myös keskiviikkoisin).

Jarno

Hyvältä kuulostaa.
Tämä varmasti motivoi, varsinkin kun on hyvät pelivuorot käytössä!

Jarno

Yang Yang tuoreita tuubeja 27e esim huomenna rusalta.

Janne

Jos oot huomenna Rusalla, voisin ottaa kolme tuubia. T. Janne

Teemu, profiilikuva
Teemu

Eikö oo pellavia tälle päivälle (27.8.). Mä tulisin jos muitakin tulee, jotta pääsis neluria pelaamaan.

Markku, profiilikuva
Markku

Mulle sopiskin nelurit tänään 27.8. Säbä siirtyi…

Markku, profiilikuva
Markku

Ootko Teemu tulossa?

Pertti, profiilikuva
Pertti

Vieläki kippeenä. Katellaan sit joskö joskus vielä paranee... hehe.