Nimenhuuto marker
Ruskeasuon palloiluhalli,

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja

Ilmoittautumiset

0
Ei ketään
3
Pera Rami H TeemuV
105
Jarmo jogi Tero Jaska John Teemu Mäki Ulla Ripa EeLin Eeva Raimo Jouko Tapani Jukka L markus R Miika L Teijo T Ulla A Timo K Petri L Crisu Janne I Rousi Mika Gerd S Kari S PekkaS Timo Y Petter Mikael Kaitsu Anni S Kalle P Ari S Tuomas S Hanna H Lasse H Mainak D Paavo Y Mikko K Santtu juha r Veli R Laura L Tommi udaybhaskar n Ben S Toni H Xing L Mia P Antti E Jaakko P Pekka R Yu G Inka L Nancy G Ceasar Paula Miro V pyry Kari O Axel L Lauri N Jonne E Tiina H Mike S Juha K Markku Hansu Vathsa Teme Sarawut Jouni S Emma A Leah Trang Emma K Eino S Risto O JuhaMikko Joonas L Thunha Tuan Ng James C Sajjad N Kanchan Julia V Petja V Tommi L Niilo S Ola H Ann L Rishi Sakke/Zak Samujjwal S Jarkko Risto A Huat L Samu B Ilkka M Mari P Tiya Marko R Tan N Akseli J Joel K

Kommentoi...

Pertti, profiilikuva
Pertti ilmoittautui out

Hyvä aika juuri ennen saunaa ;-)

Pertti, profiilikuva
Pertti ilmoittautui out

Hyvä aika juuri ennen lauantaisaunaa ;-)

Pertti, profiilikuva
Pertti

Minä tulisin kyllä vaikka aina. Mikä ihme tässä nyt niinkö painaa? Pari euroa sinne tänne häh? Huippupelaajatki. Eiks teillä joku jotain. Tavismollerotkin. Eiks teilläkin jotakin järkeä touhuissa joo. Jaano joo. Anti olla. Shividna. Saftra. Davai davai. Tuliki lepopäivä tästä joo. Kaljaa ja makkaraa. haha.

Pertti, profiilikuva
Pertti

Aika syvältä. Mä tykkään tästä Seurasta, vaikse välillä mulle irvisteleekin, kun en ihan parhaimpien kanssa kelpaa pelaamaan. Mutta. Keätsh. Katso. Onhan tämä ihan hieno perhe anyway. Tulla olla ja urheilla ystävien kanssa. NYT HELEVETA. Homma pitää saada oikeille raiteilleen. Eilen sovin forever Ulin kanssa henkkoht, että aloitetaan se pe vuoro siellä Foreverissä vasta ensi viikolla, kun tää meni vähän persiilleens. 64e x 3. En mä tajuu, että kuinka tyypit voi nillitellä niinku pienet lapset.

Pertti, profiilikuva
Pertti

Mut on juuri koko elämäni uran Tullissa sanottu irti. Hassuin perustein. Valitan tottakai Helsingin Hallinto-oikeuteen. HAO. Muutakin tässä kuin tätä sulis leikki hömppää siis mielessä. Ajatelkaa ihmiset. Tulkaa järkiinne. Tehdään yhdessä. Meni syteen, taisit saveen. Ei mun kanssa ainakaan kande kentällä alkaa kenenkään haastaan. Niinku mitenkään. Jiu jitsu. Mutno se siitäkin. haha. Eiköpä järki ala kulkea Seuran Hieno juba musta on ME IHMISET. ME. YSTÄVÄT AINA. Toivon, että askat tästä selkenee. Horona on aiheuttanut valtavia RAIVOPUUSKIA IHMISILLE MILLE VAAN. TAJUTKAA SE. SIIS MUN PARHAAT KAMUTKI AIVAN RAIVONA... NÄHKÄÄ SE OMASSA ITTE ELINPIIRISSÄ. NIINKU SOTA OIS TULLU MEIDÄN VÄLILLE. HAHA.EI MULLA OO MITÄÄN SOTAA TEITÄ VASTAAN. JEESUKSEN KRISTUKSEN VERI.

Pertti, profiilikuva
Pertti

Ja nyt tää idota putin ryssä.

Pertti, profiilikuva
Pertti

Ähh joo. tsorge vuodatus. Olette rakkaita kaikki. Muihin seuroihin. Tottakai. Pitää käydä missä vain, jos on Kehittyvä Nuori. haha. Oma hyvä seura ehkä hjuva olemassa. Oma ystävä Parhain Sulis Taistelija niin on mennyt tossa sairauden kanssa aivan tod huonoon kuntoon. Huippupelaaja ennen siis. Keätsh. Katsokaa, että mitä voi maksaa ja mitä elämältään haluaa aina kuitenkin.... Taistelkaa. Jumalauta. Ottakaa oma elämänne takaisin. Se on Teidän Oma Elämä. kusipäiset huorat yittää sitä teiltä nussia ja niin varastaa vekka. ei ei ei eiei.

Pertti, profiilikuva
Pertti

Aamu bisset kun ei lauvvantai sulista tullutkaan. Ihme juba kun upea aika ois kummiskin. No jotain typerää meneillään. Idiota vaan sanoo sen näin julki.

Pertti, profiilikuva
Pertti

Kamu siis on aivan paksun vattansa hiljaa taapertava täysin kalja alkkari munuaissairas... Tod kova sulis mies oli silloin joskus. Te kaikki tuntee ja on hävinny hälle. Näin aika meitä kuljettaa. Jokaisen meistä olisi siis alkaa katsoa omaa itteään ja sitä kaikkea. Alles gutes. egal egal egal.

Pertti, profiilikuva
Pertti

Toivon, että jengi alkais pelaan niillä vuoroilla, mitä on tarjolla. Toivon tod, että Jengillä ois järkee olla joustava ja iloinen poppoo. Mennään minne vaan, ja kukaan ei voi meitä saalistaa... haha. Meissä on kummiskin sitä jotakin. ehkä... hmmm ... vai onko...

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja

Tilastot

Pelaaja 0 3
Valmentaja 0 0
Yhteyshenkilö 0 0
Joukkueen ulkopuoliset 0
Yhteensä In 0 Out 3

Näytä kaikki tapahtumat